top of page

Om AneYoga

AneYoga skal være et frirum - Et sted som giver dig og andre mulighed for, at krop og sind enten kan samle energi eller slippe af med energi.

AneYoga skal føles balancerende, trygt og nærværende. 

 

Ud over mine faste yogahold, er det en stor glæde, at samarbejde med lokale ildsjæle, som alle brænder for at give unikke oplevelser i det vestjyske.

I samarbejde med Hotel Lidenlund tilbyder jeg drop-in yoga.

I samarbejde med Lise Faurschou Hastrup fra Kulturcenter Tuskær, er det, den 28. maj 2024, en stor glæde, at kunne invitere til et spændende foredrag med Simon Krohn, som er yogalærer, cand.mag i indisk filosofi og forfatter til bøgerne "Nærmere noget" og "Liv og luft"

Sammen med dygtige jordemoder og akupunktør Rikke Hesselhøj, er det mig en stor ære, at jeg er så heldig, at jeg skal undervise i yoga på forårets retreats for gravide. 

Til efteråret er jeg inviteret til at undervise i i yoga på 2 moduler til DGI´s Inspirationskursus i Herning, det glæder jeg mig også rigtig meget til.

Mere info:

https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202406553000

På mine faste hold bliver du en del af et hold, som følges igennem en periode. Med afsæt i overskriften for det hold, som du tilmelder dig, vil yogatimerne på holdet blive tilpasset gruppens fælles energi og behov. Jeg har store forventninger til, at vi sammen kan give rum og plads til alle, der gerne vil dyrke yoga. 

Din tilmelding på de faste hold er bindende, og stopper du på holdet, refunderes pengene ikke. 

Til Drop-In-Yoga på Hotel Lidenlund, skal du blot møde op i behageligt tøj og finde dig en god plads på en af mine måtter. Du må naturligvis også gerne medbringe din egen yogamåtte. Du betaler via MyShop på forhånd, eller når du ankommer i salen. 

Jeg ser frem til at møde dig og byder dig varmt velkommen til AneYoga.

Yogalærer

Ane Lambæk

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer fra 2006, men har siden 1998 kombineret lærerjobbet på efterskoler og højskoler med min interesse for idræt, gymnastik og dans. Yoga har de sidste 10-15 år fyldt mere og mere i min undervisning og hverdag. 

Jeg har Simon Krohns 100-timers uddannelse i HathaYoga og 1. modul af Trine Hedegaards uddannelse i Yin.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg 1/2 tid som yogalærer og 1/2 tid som skolelærer. For mig er det en skøn fordeling mellem at være selvstændig og en del af et arbejdsfællesskab.

I mit menneske- og læringssyn har jeg altid lagt stor vægt på rummelighed og forståelse for forskelligheder.

Min undervisning har altid været med øje for eleverne og det at skabe de bedste rammer for en tryg og tillidsfuld atmosfære. Derfor handler det ikke om, hvor mange I er på holdene, det handler om jer, der er på holdene.

Jeg lever og ånder for bevægelse og kreativitet. Som barn og ung har jeg med stor glæde dyrket mange forskellige idrætsgrene, og jeg fascineres til stadighed af forskellige bevægelsesformer og kulturer. Jeg vokset op i en gymnastik- og idrætsfamilie, og jeg tror meget på, at vi har brug for at være del af fællesskaber, for at trives og udvikles.

Som ung rejste jeg i 1999-2000 med DGI´s Verdenshold i gymnastik (se link til DGI: tidligere-hold) og ud over oplevelsen med Verdensholdet, har jeg rygsækken fyldt at skønne oplevelser fra mange år som aktiv gymnast, instruktør og lærer i gymnastik og idræt på fri-, efter- og højskoler.

Efter 10 år som højskolelærer på Viborg Idrætshøjskole, flyttede min familie og jeg i 2018 til Lemvigområdet, og her er vi alle landet godt.

Jeg er et aktivt menneske, som elsker bevægelse. Jeg elsker at sætte noget i gang, og jeg har altid været god til at være i og leve i nuet. I gymnastikkens og dansens bevægelser øvede jeg mig på at hvile i og hengive mig. Det kunne godt være svært både på og udenfor "scenen". Yogaens vedholdende fokus på åndedræt og balance mellem kraft og blødhed har åbnet døren til, at jeg nu i højere grad tør hvile i og hengive mig til de værdifulde øjeblikke, som livet byder på. 

Livet og livets op- og nedture danner og udvikler os alle, og jeg er taknemmelig for hele min nuværende dannelsesrejse.

Min yogarejse er i fuld gang og selvom der sker meget, så kan jeg mærke, at rejsen holder mig fysisk og psykisk stærk - Både i forholdet til mig selv, men i særdeleshed også til andre.

For mig handler yoga om, at jeg kan være mig, at du kan være dig og vi sammen kan forene og være os. 

Portræt 3_edited_edited.jpg
795D7140-DA37-46AD-86F0-A2585AF75F14_edited_edited.jpg

Jordemoder og akupunktør

Rikke Hesselhøj

Rikke Hesselhøj er både jordemoder og akupunktør med privat klinik.

Via Rikkes hjemmeside er det muligt at booke plads på retreats og konsultationstider til både jordemoder og akupunktør.

Vi samarbejder om Retreats for gravide, GravidYoga&Førfødsel og ForældreBarnYoga&Efterfødsel.

Kontakt

Ane Lambæk Christensen

Gammelgårdvej 12, 7650 Bøvlingbjerg

+45 61781030

  • AneYoga
  • AneYoga
bottom of page