top of page

Om AneYoga

AneYoga skal være et frirum - Et sted som giver dig og andre mulighed for, at krop og sind enten kan opsamle energi eller slippe af med energi.

AneYoga skal føles balancerende, trygt og nærværende uanset, om du har tilmeldt dig en styrkende, strækkende eller afspændende yogatime. 

 

Ud over mine faste yogahold, er det en stor glæde, at samarbejde med lokale ildsjæle, som alle brænder for at give unikke oplevelser i det vestjyske.

I samarbejde med Hotel Lidenlund tilbyder jeg drop-in yoga og dans i storsalen. Du er velkommen til morgenyoga, hathayoga, yinyoga om tirsdagen og "Dans for alle" om mandagen.

I samarbejde med Lise Faurschou Hastrup fra Kulturcenter Tuskær, er det, den 28. maj 2024, en stor glæde, at kunne invitere til et spændende foredrag med Simon Krohn, som er yogalærer, cand.mag i indisk filosofi og forfatter til bøgerne "Nærmere noget" og "Liv og luft"

- Og så er jeg så heldig, at jeg skal undervise i yoga på forårets retreats for gravide, ved dygtige jordemoder og akupunktør Rikke Hesselhøj. 

På mine faste hold bliver du en del af et hold, som følges igennem en periode. Med afsæt i overskriften for det hold, som du tilmelder dig, vil yogatimerne på holdet blive tilpasset gruppens fælles energi og behov. Jeg har store forventninger til, at vi sammen kan give rum og plads til alle der gerne vil dyrke yoga. 

Din tilmelding på de faste hold er bindende, og stopper du på holdet, refunderes pengene ikke. 

Til Drop-In Yoga og dans på Hotel Lidenlund, skal du blot møde op i god tid, og betale på stedet. Du kan medbringe din egen yogamåtte, eller låne en af de 26 yogamåtter, som vi stiller til rådighed i salen.

Jeg ser frem til at møde dig og byder dig varmt velkommen til AneYoga.

Ane Lambæk

Yogalærer

Ane Lambæk

Jeg er uddannet folkeskolelærer fra 2006, men har siden 1998 kombineret lærerjobbet på efterskoler og højskoler med min interesse for idræt, gymnastik og dans. Yoga har de sidste 10-15 år fyldt mere og mere i min undervisning og i 2022 tog jeg endelig og med stor fornøjelse Simon Krohns 100-timers Yogauddannelse.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg 1/2 tid som yogalærer og 1/2 tid som lærer og pædagog ved Fjaltring Friskole og Børnehus. En skøn kombination mellem at være selvstændig og være en del af et arbejdsfællesskab.

I mit menneske- og læringssyn har jeg altid lagt stor vægt på rummelighed og forståelse for forskelligheder.

Min undervisning har altid været med øje for eleverne og det at skabe de bedste rammer for en tryg og tillidsfuld atmosfære. Derfor handler det ikke om, hvor mange I er på holdene, det handler om jer, der er på holdene.

Jeg lever og ånder for bevægelse og kreativitet. Som barn og ung har jeg med stor glæde dyrket mange forskellige idrætsgrene, og jeg fascineres til stadighed af forskellige bevægelsesformer og kulturer. Jeg vokset op i en gymnastikfamilie, men der er ikke mange idrætsgrene, som jeg ikke har dyrket. Særligt atletik, dans og vinterskisport betyder meget for mig.

Som ung rejste jeg 1999-2000 med DGI´s Verdenshold i gymnastik (se link til DGI: tidligere-hold) og ud over oplevelsen med Verdensholdet, har jeg rygsækken fyldt at skønne træninger, opvisninger og oplevelser fra mange år som aktiv elitegymnast og instruktør på alt fra foreningshold til Rep.- og Elitehold.

Efter 10 år som højskolelærer på Viborg Idrætshøjskole, flyttede min familie og jeg i 2018 til Vestjylland. Året efter, i 2019 sluttede jeg som eliteholdsinstruktør- og koreograf på højskolens elitehold i gymnastik, spring og dans (se link til VI: viborg-elitehold) og det var noget af en omvæltning.

Yogaen er blevet min nye livsnerve og ud over glæden ved bevægelse, er jeg vild med, at yoga også handler om mental sundhed og balance. I yoga er alder ingen hindring, og jeg føler mig heldig med, at jeg nu kan bevare og dyrke glæden ved både bevægelse og undervisning resten af mit liv.

Af yogaen har jeg personligt lært, at overgive mig til og sætte pris på stilhed, ro og det at mærke efter. Yogaen er for mig blevet en god vej til at hvile mere i mig selv. Fokus på åndedræt, afspænding og blødhed har hjulpet mig til at hvile mere, samt være og hengive mig til nuet. For andre er det måske det modsatte, nemlig det kraftfulde og målrettetheden fra yogaen, som kan være med til at skabe balance. For mig handler yoga om, at finde, værdsætte og arbejde med og ikke imod alt det, som vi hver især kender, oplever og opdager i os selv.

Portræt 3_edited_edited.jpg
795D7140-DA37-46AD-86F0-A2585AF75F14_edited_edited.jpg

Jordemoder og akupunktør

Rikke Hesselhøj

Rikke Hesselhøj er både jordemoder og akupunktør med privat klinik.

Via Rikkes hjemmeside er det muligt at booke plads på retreats og konsultationstider til både jordemoder og akupunktør.

Vi samarbejder om Retreats for gravide, GravidYoga&Førfødsel og ForældreBarnYoga&Efterfødsel.

Kontakt

Ane Lambæk Christensen

Stamphøjvej 26, Dybe. Lemvig

+45 61781030

  • AneYoga
  • AneYoga
bottom of page